top of page
PROFIL-MONTERING AS

Solid og trygg lokal håndverksbedrift

Ørjan 6.jpg

Helt siden starten i 1978 har grunnverdiene til Profil-Montering vært å levere solid og godt håndverk, ha lokal forankring samt vise et stort samfunnsengasjement. Her får du vår historie, nøkkeltall og vår visjon.

Vi er et håndverkerfirma med røtter helt tilbake i 1978. Da etablerte Svein Berg og to kollegaer selskapet. Vi startet med verksted i Fredrikstad og hovedkontor på Hønefoss.

I starten var vi totalentreprenør for store stålbygg og hadde prosjekt over hele landet.

Andre generasjons driver

På 1980-tallet flyttet vi verksted og all drift til Hønefoss. Siden det har vi holdt til på Tyrimyra, hvor vi i dag har egne lokaler og nytt bygg med blant annet show-room.

I 2000 overtok Ørjan Berg - Sven Bergs sønn - som daglig leder og siden 2003 har han vært hovedaksjonær i Profil-Montering AS. Faglig leder Runar Almestrand - somhar vært ansatt i selskapet siden 1991 - ble delaksjonær i 2003.

Bedrift med tradisjoner

I dag har Profil-Montering 22 ansatte. Gjennomsnittlig ansiennitet er hele 13 år, noe vi er stolte av. 

Rekruttering skjer i hovedsak gjennom at unge gutter ansettes - ofte som lærlinger - og jobber seg inn i Profil-Monterings verdier og visjoner. Vi kaller oss Profil-gutta.

Vår håndverkersvirksomhet fokuserer på blikkenslager, tømrer og stillaser. Gjennom det blir vi en komplett leverandør innenfor vår hovedvirksomhet - tak og blikkenslagerarbeider. 

Seriøse samarbeidspartnere

I tillegg utfører vi tømrerarbeider med hovedfokus på rehabilitering.

Vi har også eget taksenter og selger tak - samt alle tilliggende produkter. Vi har avtale med de store, seriøse, nordiske takleverandørene og selger tak til hele landet.

Nøkkeltall

 

  • Vi omsetter for 30 - 35 millioner kroner årlig. 70 prosent av omsetningen er rehabilitering for proff- og privatmarkedet. De resterende 30 prosent er som underentreprenør blikkenslager på alle nybygg proffbransjen setter opp.

  • 80 prosent av vår omsetning legges igjen i våre tre hjemkommuner; Ringerike, Hole og Jevnaker. Resen omsettes i Asker, Bærum og Oslo

  • Vi har mer enn 2.000 oppdrag i året. Det er alt fra enkle beslag for privatkunder til store oppdrag for entreprenørene.

  • Vi lever etter følgende motto: "Ingen jobb er for liten og ingen for stor for Profil-Montering"

  • Profil-Montering har - helt siden startet - hatt et stort samfunnsengasjement. Vi er spesielt glade i lokal idrett og kultur og har fulgt flere klubber og idretter fra breddeidrett til toppidrett

  • Vi hjelper skoler, ideelle organisasjoner, gir til veldedige formål og noen ganger enkeltpersoner. Dette er bidrag som gis uten a v vi krever at vår logo skal synes

bottom of page