top of page
Søk
  • Av Charlie Media

- Totalpakken på pris, kvalitet og tid gjorde at jeg valgte Profil-Montering

Oppdatert: 31. jul. 2019


God tone mellom Steffen Haukedalen og Jørgen Østvang, og byggherre Erling Bentzen. - En ryddig og god prosess, sier Bentzen.

Advokat Erling Bentzen valgte Profil-Montering da han skulle pusse opp stua hjemme på Røyse. Totalpakken med gjennomføring til avtalt tid, pris og kvalitet var avgjørende.

Vi står midt en helt nyoppusset stue hos advokat Erling Bentzen i Gomnesveien på Røyse. Nye vinduer, skyvedører, et praktfullt gulv og nymalte vegger lyser mot oss og danner en perfekt ramme rundt den vakre utsikten over Tyrifjorden.

Valgte totalpakke

Vinteren 2019 bestemte Erling Bentzen seg for oppgradering av huset hjemme i Gomnesveien på Røyse. Oppussing av stua, med nye skyvedører, nytt gulv, vegger, listverk og dører, førte til et omfattende prosjekt.

- Kort fortalt: - Jeg ringte Profil-Montering - de ordnet resten. Jeg fikk det jeg skulle til avtalt tid og pris. I tillegg er kvaliteten på materialvalgene veldig bra. Totalpakken var helt avgjørende for meg, sier Bentzen.

Enkelt, raskt og effektivt

Bentzen forholdt seg kun til Profil-Montering. All kontakt med underleverandører ble utført av prosjektleder Jørgen Østvang og hans menn.

- Profil-Montering kom hjem til meg, målte opp og gjorde sine vurderinger. Et par dager senere startet de jobben. Alt skjedde raskt og effektivt, sier Bentzen fornøyd.

Forbrukere er amatører


Erling Bentzen kan nyte den herlige utsikten over Tyrifjorden gjennom de store, nye skyvedørene i sin nyoppussede stue.

Nye skyvedører mot den vakre utsikten over Tyrifjorden stod øverst på ønskelisten, men før jobben startet, fikk Bentzen presentert alternative løsninger på dør- og materialvalg.

- Forbrukere som meg, er som regel amatører på dette området. Derfor var det greit å få presentert de alternativene som fantes, sier Bentzen.

Til avtalt tid

Profil-Montering tok seg av alle ledd gjennom hele prosessen, inkludert kommunikasjonen med underleverandørene.

- Jeg trengte ikke bekymre meg for når folk kom, eller om de kom. Alt arbeid ble utført til avtalt tid, sier Bentzen.

Til å stole på

Ubekymret kunne han dra på jobb, og overlate huset til håndverkerne.

- Dette er karer til å stole på. Det var alltid de samme folkene som kom. Jeg hadde ingen nye mennesker å forholde meg til mens arbeidet pågikk. Det var en stor trygghet.

Før prosessen ble igangsatt, hadde Bentzen selv tegnet en skisse på hvordan han ville ha sin nye stue.

God planlegging


Erling Bentzen roser kommunikasjonen og planleggingen med prosjektleder Jørgen Østvang fra Profil-Montering

Kommunikasjonen med prosjektleder Jørgen Østvang var rask, effektiv og god.

- Profil-Montering planlegger godt. I god tid før bestilling, fikk jeg presentert alternativene. Jeg fikk god tid til å ta avgjørelse på materialvalg. Deretter gjorde Profil-Montering innkjøpene. Det eneste jeg trengte å gjøre, var å godkjenne alternativene, sier Bentzen.

Stua er pusset opp med delikate fargevalg, og store glattkant-listverk

Stua er pusset opp med moderne fargevalg, en skillevegg med to skyvedører, tre utvendige skyvedørs-seksjoner, alt av listverk, inkludert brede glattkantlister, og lekkert Merbau-gulv.

- Det eneste jeg har gjort selv var å hente inn fargeprøver til malingen. Profil-montering innhentet også priser på malingen, forklarer Bentzen.

- Anbefaler samme strategi

Advokaten vil anbefale andre å følge samme strategi som han selv.

- Mitt alternativ til oppussing var å velge en totalpakke-leverandør. Dersom jeg selv skal holde tak i et slikt prosjekt, bruker jeg altfor mye tid og ressurser. Personlig ville jeg aldri blitt ferdig, sier Bentzen, og ler.

Ryddig prosess


Store vinduer med skyvedører slipper mye lys inn i stua til Erling Bentzen.

Punktligheten var selvsagt også viktig for advokaten, som bodde i huset mens arbeidet foregikk.

- Det var stor aktivitet. Fagfolkene kom til samme tid hver dag, og de reiste når arbeidstiden var slutt. Hver fredag fikk jeg helt uoppfordret oversendt timelister, og alt har stemt til punkt og prikke. Det har vært en ryddig prosess fra begynnelse til slutt, sier en fornøyd Erling Bentzen.

Trenger du også hjelp til å pusse opp huset? Kontakt oss for gratis befaring og samtale ved å klikke på lenken HER.178 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page